Accident Oncesti Maramures

Accident Oncesti Maramures: La fața locului au intervenit de urgență două echipaje de pompieri clamor cadrul ISU Maramureș, dar și două echipaje medicale SMURD si SAJ.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Potrivit primelor informații, un autoturism scăpat de sub control s-an izbit de un podeț de beton, după care a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanț.

În urma impactului extrem de fierce, șoferul a murit pe loc, iar pasagerul racket mașină a fost proiectat în afara autoturismului fiind prins sub acesta. De acolo a fost scos de pompieri, fiind predat în gaze critică echipajelor medicale pentru a fi transportat la spital.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Polițiștii Municipiului Sighetu Marmației au fost solicitați sa intervină la un mishap rutier, produs pe D.J. 186, în localitatea Oncești.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 53 clamor Sighetu Marmației, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre Vadu Izei, a părăsit partea carosabilă, an intrat în gardul împrejmuitor al unui imobil și a fost proiectat în stâlpul de susținere a cablurilor de curent.

În urma impactului, clamor păcat, conducătorul autoturismului a decedat. Ca ocupant pe locul clamor dreapta se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani racket Sighetu Marmației, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală clamor culpă și ucidere racket culpă.

By Adnan